Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

logitech G15 funkar inte längre i vista (kod 39)


Vistasuger

Rekommendera Poster

startade datorn som vanligt i morse och till min förvåning så var tangentbordet helt konstigt, lyser och visar info (har en Logitec G15) men svarade inte på nått ja gjorde med tangenterna. (funkade perfekt igår kväll när ja stängde av datorn...) så ja klicka in mig på enhetshanteraren och såg att det var en liten gul triangel nere på keyboard delen, där det stog att ja har en Kod 39 "Det går inte att läsa in den här enhetens drivrutin. Drivrutinen kanske är skadad eller saknas. (Kod 39)" på drivrutinen till keyboard HID.

 

och när ja försöker uppdatera drivrutinerna till tangentbordet så står det bara att den redan har dom nyaste drivrutinerna, men problemet kvarstår, och ja försökte också att avinstallera drivrutinerna och låta vista hitta dom igen men likadant.

 

prövade ett annat tangentbord som kör med den gamla lila kontakten (PS/2) men likadant med den. gjorde en registrycleaning och fick bort 229 fel men problemet kvarstår.

 

okay, ja letar på nätet, kommer fram till att det kan vara kbdclass.sys och kbdhid.sys som är roten till problemet tydligen?

 

läste nånstans att man kunde reparera sånt här om man tog bort upperclass och lowerclass i en registrering, men vilken ska man titta i då?

 

snart så går ja fan tilbaka till DOS och Nortoncommander.... :(

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 months later...

Om du berättar hur du fick det att fungera så kan det ju vara till hjälp för någon annan i framtiden.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...