Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Anonyma företag i annonser.


rick_74

Rekommendera Poster

Hej

 

Jag är lite osäker på om man vågar söka söka jobb hos en arbetsgivare som vill vara anonym. Är det någon som har erfarenheter av något liknande, hur gick det till?

 

Hur seriöst kan detta vara?

 

Rubriken lyder: 10 IT-säkerhets/Informationsäkerhetsspecialister

 

Se länk:

http://pb.arbetsformedlingen.se/Standard/SokViaYrke/VisaPlatsannonsViaYrke.aspx?ids=1474328&yo=3&yg=2139&returntourl=http%3a%2f%2fplatsbanken.arbetsformedlingen.se%2fStandard%2fSokViaYrke%2fSokresultatViaYrke.aspx%3fq%3ds(ga(ld(199))yo(3)yg(2139)yb(5944))c(B9987AE6)

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det där är en sak som jag också funderat på. Varför vill dom vara anonyma, har dom nåt att dölja, frågar man sig. Naturligtvis vill man veta vem man söker jobb hos, om inte annat för att kolla upp dom ordentligt, så dom är seriösa och har ekonomin i ordning bl.a. Det kan ju även vara bra att veta hur personalsituationen ser ut. Medan man håller på så kollar man ju naturligtvis upp den eventuella chefen, man vet ju aldrig vad det är för figur.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 months later...

Här finns en till. Denna gång är det också en it-säkerhetstjänst men Perido Skills AB som rekryterar. Amatörer. Hur kan dem tro att de kommer att få några seriösa ansökningar?

 

http://pb.arbetsformedlingen.se/Standard/SokViaYrke/VisaPlatsannonsViaYrke.aspx?ids=1508340&yo=3&yg=2139&returntourl=http%3a%2f%2fplatsbanken.arbetsformedlingen.se%2fStandard%2fSokViaYrke%2fSokresultatViaYrke.aspx%3fq%3ds(ga(ld(199))yo(3)yg(2139)yb(2720))c(75BF9892)

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Anjuna Moon

Anledningen är kanske att företaget inte vill ha några direktansökningar. Om det är känt att de letar folk kommer det ofelbart att leda till det.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...