Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Kan inte se IKEAs bilder av produkter i förstoring


Mockan

Recommended Posts

När jag öppnar en kategori på IKEAS sida och vill titta närmare på produkten så får jag upp endast produktinformation men ingen bild. Kan inte heller se förstoringen av bilden. Vad fattas, kan det vara en .dll eller ...........

 

[bild bifogad 2009-02-05 21:04:20 av Mockan]

1120841_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tack för snabbt svar! Tyvärr är det inte till nån större hjälp. FlashPlayer har jag installerat ca 10 gånger men problemet kvarstår. Jag tror att jag saknar nåt annat.

 

Link to comment
Share on other sites

Flash är inte inblandat så vitt jag kan se utan det är bara javascript.

 

Fungerar det i Internet Explorer? Jag förstår att du hellre vill använda Firefox, men det kan vara bra att kolla med IE också för att veta om det hänger ihop med Firefox eller om det är ett antivirusprogram som lägger sig i för mycket.

 

Ser du bilderna på http://www.ikea.com/se/sv/search/?query=lack ?

 

Link to comment
Share on other sites

Tack för ditt svar! Dessvärre så uppstår problemet även i IE. Det märkliga är att när jag går till andra företags sidor (postorderfirmor mest) som har samma funktioner så fungerar det utmärkt.

 

Alltså, man klickar på en produkt och får upp en ny sida eller flik med produktinformation + en större bild av produkten. Där finns också oftast möjlighet att förstora bilden ytterligare.

 

Allt detta fungerar jättebra utom på IKEAs sidor. Vad sjutton kräver IKEA som inte andra gör????

 

Link to comment
Share on other sites

Tack Cecilia för tipset!

 

Det var faktiskt inte nåt virusprogram utan haken låg i Norton Personal Firewall. Där tycker man tydligen att sådana här popuper är annonser. Jag bockade av blockeringen och nu kan jag se alla bilder igen.

 

Jag undrar också om jag verkligen behöver den här brandväggen, den är inte uppdaterad på flera år. Jag har ju en Windows-brandvägg.:thumbsup:

 

Link to comment
Share on other sites

Windows-brandväggen är ju inte så bra så det är ju bättre med något annat. Menar du att Norton inte är uppdaterad på flera år? I så fall skyddar den nog inte något vidare.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...