Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Tappar signal till skärmen


bchg

Recommended Posts

Hej!

Tacksam för snabb hjälp.

När jag startar datorn, så startar den bra och XP startar snällt till att börjar med men efter ett tag, så visas det påskärmen NO SIGNAL och datorn startar om.

Har testat med annat grafikkort, ingen skillnad.

Vad tror ni det kan vara för fel?

Tacksam för all hjälp.

 

Link to comment
Share on other sites

Det kan vara nätaggregatet som har börjat ge sig... eller strul med moderkortet (kolla kondningarna)...

 

Går datorn att starta i Felsäkert läge? Testa då att avlägsna drivrutiner eller program som eventuellt får datorn att bete sig så här.

 

Link to comment
Share on other sites

När datorn inte ens går att starta i Felsäkert läge brukar det ju tyvärr inte se så hoppfullt ut... :/ Har du prövat göra en reparations-ominstallation av XP?

 

Gör en översyn av moderkortet; har någon kondning börjat bukta/läcka (läckor kan även uppstå längst ner av kondningarna och inte bara som uppspruckna toppar).

http://www.badcaps.net/pages.php?vid=5

 

Testa RAM-minnet:

http://www.memtest.org/

 

Pröva gärna med annat nätagg ifall du skulle råka ha ett passande...

 

Link to comment
Share on other sites

Hur gick det sen? Om det funkade med annan disk så kanske den förra bara behöver en genomgång av ett diskverktyg (ett sånt som disktillverkarna brukar ha på hemsidorna) som kan reparera eventuella trasiga sektor och kluster m m.

 

Link to comment
Share on other sites

LER!!!!!!!!!!!!!

gick bra att installera XP.

Så jag provade att installera om XP:en på ordinare HD:e

Fick då se att partition c: hade 20002MB ledigt av 20003MB

så på något vis har han slarvat bort XP:en

eller någon på hans jobb som datorn är uppkopplad mot.

Men tack för alla förslag.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...