Just nu i M3-nätverket
Jump to content

ett för mig olösligt problem med frusen bild


deumick

Recommended Posts

hej

har ett antal fel på min burk just nu men ett av de viktigare är att min bild fryser då jag skall spela upp filmsekvenser i pc spelen samt när jag skall maximera bilden i t.ex youtube. Vissa platser där det skall vara bilder är det endast ett rött kryss. Jag har även försökt att installera explorer 7 utan framgång men det kanske har med något annat att göra. Jag vädjar om hjälp. Är så trött på min trasiga dator.

 

mvh

deumick

 

Link to comment
Share on other sites

Stefan Eklinder
deumick skrev:

 

har ett antal fel på min burk just nu men ett av de viktigare är att min bild fryser då jag skall spela upp filmsekvenser i pc spelen samt när jag skall maximera bilden i t.ex youtube.

 

Har du provat uppdatera drivrutinerna för grafikkortet?

 

Grafikkortet, är det väldigt varmt?

Att filmsekvenser fryser när man tittar på dom kan bero på att kortet blir väldigt varmt. Låter fånigt kanske, men fick liknande råd när jag råkade ut för liknande problem med VLC. Allt segade ihop och slutade med att jag fick starta om datorn.

 

Problemen fortsatte trots en stor bordsfläkt vid sidan om ett öppet datorchassi. Slutade när jag slängde ut VLC och ersatte med bland annat KMPlayer.

 

Vissa platser där det skall vara bilder är det endast ett rött kryss.

 

Osäker på vad det kan bero på. Kolla i inställningarna i webbläsaren att det är inställt på att visa bilder. Fast har det inte varit problem tidigare, så undrar jag vad det kan bero på.

 

---

C:\Eforum\Stefan Eklinder>|

 

"Man kan inte kämpa ihjäl en skugga, den dödar man med ljus."

 

- Sigfrid Siwertz.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...