Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kopplar in kameran men inget händer?


Dag Erlandsson

Rekommendera Poster

Har haft min kamera (digital) Canon och datorn utan problem en längre tid. Idag när jag kopplar in den via USB-kablen så händer inget? Normalt så kommer det upp en ruta, och man kan spara exporterna/importera osv. Nu händer absolut inget, annat än det "ljud" som alltid hörs när man kopplar in enheten, låter annorlunda? Vad kan vara fel?

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

 

 

Är det bara med kameran det blir så?

Provat andra USB-enheter som du ansluter?

 

 

---

C:\Eforum\Stefan Eklinder>|

 

"Man kan inte kämpa ihjäl en skugga, den dödar man med ljus."

 

- Sigfrid Siwertz.

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Första tanken är att USB-porten inte svarar, fel på drivrutinen?

 

Men gör som Stefan säger, kolla med en annan USB-enhet i samma port först, är den också "död", så har porten lagt av, då krävs troligen en ominstallation av drivrutinerna för dessa.

Prova också dom andra portarna också.

 

 

//gästen

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hej och stort tack! Det funkade i en annan usb-ingång. Men då e frågan, det är nämligen en ny dator... Är den redan trasig då?:thumbsup:

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nej, den är inte trasig, utan det är då bara den enskilda USB-porten som har lagt av, kan bero på drivrutinerna till USB-portarna, kan nog vara läge att installera om dessa.

 

 

 

//gästen

 

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...