Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
Sture Amatör

Skatteprogram

Rekommendera Poster

Har under många år använt Visma Spcs "Skatt Privat", men nu har de dubblat priset, och önskar tydligen inte ha privatkunder längre. Känner någon till något billigt program, där man kan hantera aktier och deklarationer?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

På skoj så mailade jag Visma om detta, och har fått ett svar, som är följande.

 

[log]

 

Nya Visma Skatt har ersatt privat- och småföretagsversionerna

 

För att kunna erbjuda ett förstklassigt programstöd på skatteområdet - både för privatpersoner och företagare - satsar vi från och med hösten 2008 på ett nytt skatteprogram. Det ersätter de tidigare privat- och företagsvarianterna.

 

Med nya Visma Skatt kan både företagare och privatpersoner skatteplanera, deklarera, hantera värdepapper och inte minst få alla nödvändiga blanketter ifyllda.

 

Genom att satsa på ett istället för två program ger vi också användandet av programmet större bredd, i synnerhet som vi vet att många mindre företagare har nytta av ett skatte- och värdepappersprogram både för den privata ekonomin och i företaget.

 

Alla som tidigare haft privatversionen av vårt skatteprogram får i samband med övergången till nya Visma Skatt ett specialerbjudande. Det innebär att du betalar 990 kr inkl moms och frakt (Normalpriset för programmet är 1.563 kr inklusive moms). Priset för nästkommande abonnemangsperiod är för närvarande 1.563 kr inklusive moms.

 

I priset ingår dels support via telefon och e-post, dels nya versioner när regler och skatteinformation ändras under året. Uppdateringarna är liksom tidigare tillgängliga direkt inifrån programmet.

 

Självfallet kan du importera förra årets deklaration och skatteplanering från privatversionen för att fortsätta ditt arbete i nya Visma Skatt.[/log]

 

Så det är nog bara att accptera och betala om man vill ha den senaste versionen.

Tyvärr känner jag inte till något annat, som är på ungefär samma nivå.

 

 

 

//gästen

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...