Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
virtuosen2

Autoinloggning kaputt?

Rekommendera Poster

Monshi

och utloggad idag igen...

Nä, snart ger jag upp.

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Milkman

Nu har jag också drabbats :-(

Jag har valt att visa [senaste inlägg] finns inte någon ruta att logga in i.

 

/Milkman

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Cecilia
Jag har valt att visa [senaste inlägg] finns inte någon ruta att logga in i.
Du menar att det är tomt vid Profil-knappen? Fick ett mejl om det från någon annan för ca 2 veckor sedan. Men det gick bra att logga in i IDG-ramen då, eller?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Pontus Jeppsson

Hej!

 

Vi håller på att undersöka det här felet. Det verkar inte ligga i just Eforum, utan i IDG:s centrala medlemsinloggning.

 

Ni som råkat ut för felet: har ni märkt ifall autoinloggningen funkar på andra IDG-sajter eller om det är samma fel där? (Om ni är medlemmar på någon annan sajt förstås...)

 

/Pontus, Eforum

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

Har testat, dock inte denna vecka, att logga in via IDGs centrala system (där de accepterar epostadressen och icke mitt kundnummer som Eforum gör)

 

Samma problem då...

 

japp, fick logga in för att kunna skriva detta. Kan testa logga in via M3s forum nästa gång...

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Milkman

Väljer jag [senaste trådar] så loggar Vista in automatiskt (igentligen ett prg till fingerprint). Det finns då en inloggnings ruta.

Går jag in på någon tidning (Pc för alla) funkar det utan problem.

Kör ibland Ccleaner men har undantagit Cookies från IDG Eforum.

 

Idag på morgonen funkar det att vara inloggad.

 

 

/Milkman

 

[inlägget ändrat 2008-10-23 05:29:26 av Milkman]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mellin

samma fel oavsett varifrån jag loggar in

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

Jag testar för stunden att gå in via M3s forum. kan ännu inte säga om/att det löser det hela men kanske kanske att jag inte blir utslängd lika ofta med den ingången till IDG. Ska testa vidare.

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

har testat nu under helgen att, som sagt, gå in i IDGs system genom att starta på M3 forum. Nu sket det sig även den vägen, dvs jag var utloggad när sidan laddats. Det har varit stabilt fram till nu, dvs bättre än när jag går in via Eforum men det kan kanske vara slumpen som styrt det.

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

Okej, jag igen.

 

Startar jag sessionen via M3s forum verkar jag behålla inloggningen oftast, dvs kanske 8/10 gånger.

Startar jag sessionen via Eforums startsida behåller jag inloggningen kanske 2/10 gånger. Det verkar med andra ord vara något globalt i systemet som inte fungerar som det ska men som är extra utsatt vid automatisk inloggning via Eforums startsida.

 

Eller?

 

Ja, något är det som är galet ivartfall.

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Pontus Jeppsson

Japp, det har med den centrala medlemsinloggningen att göra, och en av våra webbutvecklare håller på att rota i det just nu.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

Ändrar mig till att jag tappar inloggning 10/10 gånger vid start av session på Eforum.

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Pontus Jeppsson

Igår eftermiddag la Richard upp en fix som vi hoppas kan ha löst det här felet. Berätta gärna om ni fortfarande har problem, eller om fixen har hjälpt!

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Monshi

so far so good

 

 

/T

 

Even when we know we´ll never find the answers, we have to keep on asking questions.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Mellin

fungerar! ^_^

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...