Just nu i M3-nätverket
Jump to content

hur får jag bort "sims 2" från datorn?


Anna71

Recommended Posts

vi har införskaffat en begagnad dator där det följde med sims 2 vilket vi inte använder och därför vill ta bort. Men när jag väljer kontrollpanelen och markerar sims i ta bort program, så säger datorn att " alla expantionsprogram måste tas bort innan du kan ta bort sims 2" ( eller liknande, vet ej den exakta ordalydelsen). Fattar nada, vad gör man?

 

Link to comment
Share on other sites

Men när jag väljer kontrollpanelen och markerar sims i ta bort program, så säger datorn att " alla expantionsprogram måste tas bort innan du kan ta bort sims 2" ( eller liknande, vet ej den exakta ordalydelsen). Fattar nada, vad gör man?

Det innebär att du troligen måste avinstallera dom tilläggsdelar som finns, innan det går att ta bort själva grundspelet.

Finns det inte något sådant tillägg i "Lägg till och ta bort program" under kontrollpanelen?

 

 

 

 

 

Flyttar samtidigt tråden till Datorspel.

//gästen - Moderator för Program - övriga

 

Link to comment
Share on other sites

hittar inget som kan liknas vid tillägg där, det finns enbart typ något med microsoft, windows, java mm och så mitt i allt the sims 2. Verkar jättekonstigt. i och för sig inte hela världen att det ligger där men det tar ju onödig plats i hårddisken.

 

Link to comment
Share on other sites

Om du söker på ordet sims eller the sims, och ingenting hittas och du inte heller har någon mer hårddisk som det kan ligga på, då lär du inte heller ha något sådant kvar, fullt möjligt att det bara finns kvar som ett namn i Lägg till och ta bort program i kontrollpanelen, och att denna inte går att ta bort.

 

 

 

//gästen

 

Link to comment
Share on other sites

nä jag har sökt överallt och kan inte hitta sims någonmerstans än i lägg till ta bort program. Så det är nog som du säger att det bara är namnet som ligger kvar. Tack för svaren på mina frågor.

 

//Anna

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...