Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Nätverkskurs


Niklas Fredengren

Recommended Posts

Niklas Fredengren

Hallsten & Partners AB utbildar nätverkstekniker på uppdrag av AF Utbildning i Stockholm. För närvarande utbildar vi 80 elever. I maj startar vi ny MCSE kurs med Preliminär start den 3:e.

 

Utbildningen är 30 veckor lång och leder till certifiering som MCSE ( Microsoft Certified System Engineer),Och för vissa ända till MCSE+I. Dessutom ingår ett Novell- certifikat, CNA (Certified Novell Administrator).

 

Är du intresserad av att studera hos oss? Kravet för att bli antagen är att du är, eller kommer att bli, arbetslös. Dessutom krävs minst 2-årig gymnasieutbildning. I samband med intagningen kommer vi att ha obligatoriskt informationsmöte 26/3 Kl. 10.00, 31/3 Kl. 10.00 och 7/4 kl. 14.00. Informationsmöten hålls i Eriksdalsskolans aula, Ringvägen 58-66. De som efter informationsmötet känner att kursen verkar intressant, kommer att få skriva ett kunskapstest. Man måste bli godkänd på testet för att kunna göra en ansökan via sin lokala arbetsförmedling. Syftet med testet är att kontrollera att man har grundläggande datorkunskaper samt tillräckliga engelska kunskaper. Vid informationsmötet får du ingående information om utbildningen. Nedan kommer kortfattat ett preliminärt schema för nätverksutbildningen. Kurserna med kursiv text ingår inte i MCSE utan anordnas för de som klarat Hallsten & Partners kursplan för MCSE.

 

A+ Hardware support

 

Networking Essentials

 

Windows NT 4.0 Administration

 

Windows NT4.0 Server

 

Windows Nt 4.0 Workstation

 

Windows Nt 4.0 Enterprise

 

Microsoft TCP/IP

 

Microsoft Internet Information Server 4.0 Orienterings kurs

 

Microsoft Proxy 2.0

 

Microsoft Internet Explorer

 

Microsoft SQL Server 7.0 Administration

 

Novell Intranetware Administration

 

Projektarbete

 

Praktik

 

http://WWW.HALLSTEN.SE

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...