Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

VARNING FÖR TELENOVA


tele4

Rekommendera Poster

Akta er för företaget Telenova!!! Vi hyr köpte en telefonväxel via Telenova och har bara haft problem med växel sen dess. Inte nog med att fick problem växel blev vi även vilseledda att teckna en separat på ett hyresavtal i 60 månader utöver tfn.växeln som vi trodde gällde för växel vi köpte men som vi sedan fick veta gällde bara för några kablar.

 

Nu betalar vi nästan 1000 kr i månaden bara för 2st kablar. Vi har varit i kontakt med företaget i flera omgångar om detta men enligt Peter Bonde ägaren och VD. är det vårat eget fel att vi inte uppmärksammat att det andra avtalet som vi skrev på gällde bara för 2st kablar.

 

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

enligt Peter Bonde ägaren och VD. är det vårat eget fel att vi inte uppmärksammat att det andra avtalet som vi skrev på gällde bara för 2st kablar.

Ligger det inte något i det då? Avtal skall man alltid läsa igenom, just för att inte åka på försäljarnas svammel och vilseledningar.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 2 months later...

Hej Tele4,

 

Vårt företag har också blivit kontaktade av Telenova. Vad menar du att ni bara betalar för två kablar? Förstår inte.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 5 veckor senare...
peter.bonde@telenova.se

Hela denna historia är fabricerad ur tomma intet. Det finns ingen sådan kund hos Telenova, och Telenova skulle aldrig agera på det sätt som den anonyme insändaren påstår.

Det finns ett "Svar" där jag, i egenskap av vd citeras. Inte heller detta är korrekt, utan fabricerat.

 

Vi förstår att det är en illvillig konkurrent som försöker sprida falsk information och har bett sidans Moderator om hjälp för att komma till bukt med problemet.

 

Telenova är helhetsleverantör av Ericssons kommunikationslösningar, främst till medelstora och stora företag. Jag står gärna till tjänst för att besvara eventuella frågor. Välkommen också till Telenovas hemsida på www.telenova.se

 

Med vänlig hälsning,

TELENOVA AB

Peter Bonde vd

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...