Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
ville92

Aero-temat? Knasigt?

Rekommendera Poster

ville92

Jag kan börja med att säga att jag har en bra dator: AMD Athlon X2 5600+ 2,8 GHz, NVIDIA Geforce 8500 GT 512, 2 GB RAM, 500 GB hårddisk.

 

Men när jag kör Aero temat hänger det upp sig, dvs det bara stannar upp, jag kan inget göra förutom att starta om datorn , så nu får jag köra med Windows Klassisk så länge och då hänger sig inget.

 

Bilden fryser liksom bara till så det står inget felmeddelande.

 

 

 

Någon som vet?

 

 

 

Om ni inte vet, vet ni hur man kollar upp checkfilen för felmeddelanden eller vad det är för en fil där det står allt med felmeddelanden att göra?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Avicii

Välkommen till eForum!

 

Har det aldrig fungerat, eller har det blivit plötsligt?

Aktuella drivrutiner för grafikkortet? Nätaggregat som levererar tillräckligt till grafikkortet?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
ville92

Det har aldrig fungerat, har precis byggt ihop datorn med egna delar och sen Vista Home premium på det...

 

Det kommer kanske alltifrån 1-5 min efter att jag ändrat till Aero temat.

 

 

Hur vet man hur mycket ström det tar mm, har ett Antec Sonata Black III

 

Här är länk till min dator via komplett:

 

http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=602396&su=E304386A-EF2D-4568-A5B1-3EA7EFAC6224

 

Har uppdaterat, testat nya drivisar också.

 

Har avinstallerat nvidia nu för att se om updaten hittar något, men nvidias kontrollpanel ligger kvar ? :S

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
ville92

Kan det ev. bero att jag sitter på en riktigt rutten crtskärm 14 tum från typ 1999? :S

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Cecilia

Har du kollat om moderkortstillverkaren har nyare drivrutiner för moderkortet?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Niblund
Kan det ev. bero att jag sitter på en riktigt rutten crtskärm 14 tum från typ 1999? :S

 

Nej, isåfall skulle din skärm visa ett virrvarr av färger.

 

Jag undrar bara om du inaktiverat det inbyggda ATI grafikkortet?

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...