Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Alaunch.exe


ApelG

Rekommendera Poster

Har en gammal Acer 1310 (laptop) som det kommer upp felmeddelande att filen Alaunch.exe inte finns! Vad gör filen och kan man ladda ner den någonstans. Kan någon fixa fram en länk där man kan ladda ner den?

/mvh Camilla

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Enligt Uniblues sajt "processlibrary.com" är alaunch.exe en process som är knuten till Acer laptopar och ger din laptop "extra diagnostiska funktioner". (Denna drivrutin ser till att de 4 funktionstangenterna uppe till höger på tangentbordet funkar men är onödig att ha bland Startup-programmen och kan alltså bockas av i AutoStart. Adressen är C:\Windows\alaunch.exe) "This program is a non-essential process, but should not be terminated unless suspected to be causing problems."

 

I stället för att direkt gå till Acers nedladdningssida http://global.acer.com/ -> Support&Downloads tycker jag att det smartaste du kan göra är att först gå till http://www.processlibrary.com/directory/files/alaunch och där klicka på "Click to run a free scan for alaunch.exe related errors."

 

(Suck vilken tid det tar att posta detta inlägg! Jag hoppas att det inte blir flera stycken likadana nu bara för att jag klickat på Skapa inlägget flera gånger. I så fall får moderatorn ta bort de överflödiga.)

 

[inlägget ändrat 2007-12-11 10:39:40 av mbgtmari]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...