Just nu i M3-nätverket
Jump to content

xbox360 eller ps3


bjja

Recommended Posts

hej! jo tänkte köpa en konsol, men vet inte vilken. tänkte satsa på en ps3 då jag har haft ps one och ps2, men ps3'an var ju så dyr:(. men aja jag vill veta vilken av dom här två maskinerna får man ut bäst grafik om inte har en hdtv. är en grafiknisse:P

 

OCH INGA FANBOYS, DOM KOMMER BLI ANMÄLDA.

[inlägget ändrat 2007-11-15 20:16:00 av bjja]

Link to comment
Share on other sites

PS3 har väll haft några buggar angående nedskalning av grafik vill jag minnas. Men dom är antagligen rättade vid det här laget. Eller om det var nedskalning vid blu-ray spelning (?)

 

Själv föredrar jag xbox av de två. På grund av överlägset spelutbud.

 

Link to comment
Share on other sites

själv har jag också tänkt på 360'n men sen dras jag tillbaka ps3'an igen (kärlek:P) men om man nu kollar på spelen till nästa år då har väl dom flästa kommit ut?

 

Link to comment
Share on other sites

Jag skulle dock vilja påpeka att båda ps3 och xbox mer eller mindre kräver hd-tv. Båda är ju gjorda för det. Speciellt ps3. Då sony använder den som ett säljargument för sitt hd-tv utbud.

 

Men jag som har båda maskinerna, men hd-tv visserligen, tycker ändå att xbox är mer prisvärd på grund av spelutbud och live arcade tjänsten. De flesta riktigt bra spel är några multiplatformstitlar. Typ skate och assassins creed. Och då blir det till att snegla på de platformsspecifika titlarna. Om möjlighet finns så kanske du ska se om någon spelbutik i närheten låter dig testa resistance och halo 3, gears och war och motorstorm. Så du får chans att prova vad som passar dig bäst.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Jag hade xbox 360 innan hd-tv. Kommer inte exakt ihåg hur det var. Men när jag kopplade in den i den nya teve. Då blev det en OJ ! upplevelse.

 

Det är verkligen en märkar skillnad.

 

Link to comment
Share on other sites

Har PS3, men inte hd-tv. Det stör inte ett dugg. Det är inte dålig grafik. Jag tycker det finns roligare spel till PS3 än Xbox. Xbox har lite gubbigt utbud. Så kommer ju FFX till PS3 också...

 

- Emma -

 

Link to comment
Share on other sites

Det som va felet på ps3 var (är kanske forfarande) att när man kollar på blu-ray och om man har HD-upplösningen 768p så kommer den att skala ner till 512p. DEt blir MYCKET sämre kvalite på filmen så om ni köper ps3 ha full HD-upplösning för det blir mycket bättre.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...