Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Ny data från komplett


Rocafella

Recommended Posts

Jag och 2 andra kompisar har beställt 3 lika dana datorer från komplett

 

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=323200

 

vi är alla rätt så data kuniga

 

men lyckas inte få bild vet inte vad som är problemet

 

 

Modekortert > http://www.inforpascoa.pt/img/prod/MBMSIK9VGMV.jpg

 

GFX > http://www.komplett.se/img/p/400/334401.jpg

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ni är tre stycken som har köpt en dator var?

 

Har ni samma problem allihopa?

 

Men annars blir det nog att börja från början, och kontrollera att allt sitter som det ska, från minsta kabel till att drivrutinerna är installerade i rätt ordning,

 

 

 

 

 

// Gästen

 

Sopa alltid rent framför egen dörr

 

Link to comment
Share on other sites

hoppsanhejsan

sitter med samma problem med ett likadant grafikkort från komplett fast en intel... måste vara nåt fel på hela bachen med grafikkort eller nåt

 

Link to comment
Share on other sites

hoppsanhejsan

får inte upp bios ens.... testat med dvi kabel och med en vga kabel med transformator till dvi... (endast 2 dvi utgångar)

 

har skickat till XFX support får se när dom svarar

 

Link to comment
Share on other sites

Ahh dom går igång. seriöst kan de va så att hela den batchen är PAJ

det skulle juh suga så hårt isåfall

 

men får du något bios pip när din data går igång?

 

Link to comment
Share on other sites

hoppsanhejsan

detta frustrerar mig så in i helvete!!!! saknat en speldator länge... har inte ens grafikkortet i nu.... och tyvärr har jag inget gammalt att testa med heller ;(

 

Link to comment
Share on other sites

Om du anser Rocafella att du har gjort allt enligt konstens regler, men ändå inte får igång datorn, så kontakta Komplett och beskriv vad som händer/inte händer, kan ju bli en reklamations sak, men fortfarande så undrar jag...Har du och dina kompisar precis samma problem, eller är det bara du?

 

 

 

 

// Gästen

 

Sopa alltid rent framför egen dörr

 

Link to comment
Share on other sites

jag testade me modekorter bara inge bild där heller

har inte sagt de va grafikortert :P

 

kan kanske va nån jumper jag satt fel osv

 

men tycker de vore konstigt

 

Link to comment
Share on other sites

Då kanske man kan ifrågasätta konstellationen på datorpaketet, och höra med Komplett om dom har haft problem med detta paket tidigare?

 

Någon komponent i detta som ändå kanske inte är ordentligt kompatibelt med varann?

 

Eller också "teoretiskt" kanske ni har gjort samma fel alla tre?

Maximal otur eller?

 

Verkar annars lite konstig att tre exakt likadana datorpaket får samma fel?

 

 

 

 

 

// Gästen

 

Sopa alltid rent framför egen dörr

 

Link to comment
Share on other sites

men får du något bios pip när din data går igång?

Om det inte kommer något pip-ljud så är det troligen inte grafikkorten som är problemet för då börjar inte ens processorn att köra BIOS. Det kan bero på felmontering, överhettning pga felaktig mängd kylpasta eller att skyddsplasten över kylpastan inte har blivit borttagen mm.

 

Lämpligt att börja med att ta bort allt som inte är absolut nödvändigt som hårddiskar, CD/DVD-enheter, grafikkort, nätverkskort mm. Ta ur och sätt tillbaks bara ett minneskort och se till att det verkligen går i botten (det är trögt).

 

Link to comment
Share on other sites

Jaa det vore jävligt skummt om alla har samma fel,

 

derför tänkte jag fall nån som har datan här på forumet kan hjälpa mig såg nämligen en tråd här med en som hade den

 

kanske kunde ta foto på sin ihop sättning

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...