Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Pinnacle PCTV DVB-T Stick Ultimate


Cita

Recommended Posts

Följande funderar jag starkt på att införskaffa, ska tydligen finnas tillgängligt i mitten av oktober för endast 599 kr. Om man redan har Media Center är detta tv-kort då överflödigt? Räcker det att jag köper en enklare variant?

 

Pinnacle PCTV™ DVB-T Stick Ultimate ger datoranvändaren en komplett teveupplevelse och möjlighet till inspelning. De får markbunden digitalteve och radio av högre kvalitet tack vare DVB-T kombinerat med den senaste generationens chipset. De kan också strömma liveteve till maximalt tre andra datorer i nätverket med hjälp av den medföljande programvaran DistanTV. Produkten levereras även med en praktisk minifjärrkontroll, så att man kan styra enheten från andra sidan rummet.

 

Produkterna i PCTV-familjen är designade så att de ska vara lika enkla att installera och använda som en vanlig teve, och det inte ska behövas några speciella tekniska förkunskaper. Användaren ansluter helt enkelt mottagare till datorns usb-port och till en befintlig antenn (eller den medföljande miniantennen). Pinnacle PCTV DVB-T Stick Ultimate använder datorn som strömkälla och har ungefär samma storlek som ett usb-minne, vilket gör den perfekt för bärbara datorer. Den är certifierad för Windows Vista™ och är kompatibel med Windows Media Center.

 

Så snart man har installerat programmet och gjort en kanalsökning kan man börja se på teve. Användarna kan också spela in teveprogram och använda sig av så kallade timeshift-funktioner. Med timeshift ges möjlighet att pausa och spola tillbaka i direktsända program med en enkel knapptryckning. Teveprogrammen kan spelas in på datorns hårddisk i formaten MPEG-1/-2 och DivX, eller direkt till en dvd-skiva som sedan kan spelas i en vanlig dvd-spelare. PCTV DVB-T Stick Ultimate styrs med datorns tangentbord eller med den medföljande minifjärrkontrollen. Produkten levereras också med Pinnacle Studio QuickStart Edition, som kan användas till redigering av videoinspelningar och till dvd-bränning.

 

[inlägget ändrat 2007-10-12 06:25:58 av Cita]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...