Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
sport_robin

Får det inte att funka med komponentkabel mellan tv och dvd.

Rekommendera Poster

Hej!

Jag har precis köpt ny tv (Samsung LE32S6) och dvd spelare (Samsung DVD-HR750) och jag har skaffat mig en komponentkabel för 79kr på siba för jag tyckte de var för dålig bild med kompositkabeln.

 

Men nu får jag det inte att funka, jag får ingen bild alls när jag tittar genom dvd:n men jag kan se på TV som vanligt med den inbyggda digitalmottagaren i tv:n. Jag har kopplat som det står i instruktionerna. Måste jag ha en digitalbox till dvd:n? Då kan jag ju inte använda komponentkabeln?

 

Tacksam för all hjälp!

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu får jag bild i alla fall, jag kopplade lite annorlunda den här gången. Men nu får jag inte time shift funktionen att fungera det visas bara en så där parkering förbjuden symbol uppe i högra hörnet av skärmen. Jag har dvd:n inställd på Hdd men det funkar inte ändå. Hur får jag time shiften att funka?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag får time shiften att funka när jag spelar in från tv (den har inbyggd digitalmottagare) men då får jag dålig bild, hur får jag det bättre?

Men när jag tittar på kanaler via boxern med dvd spelaren funkar inte time shiften. Hur gör jag för att få det att funka? Skulle egentligen bara behöva en av lösningarna men jag skulle vara enormt tacksam om någon kunde lösa båda!

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...