Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

"Fälla ner" Windows Mail?


SweDuck

Rekommendera Poster

Tjo, så var man och ställde en fråga här också. ^^

 

Är det någon som hittat hur man kan fälla ner Windows Mail till meddelandefältet nere vid klockan? Om det ens går. Som det är nu får jag ha POP Peeper för att slippa ta upp plats bland alla programflikarna.

 

Säkerligen finns där inget eller så har jag bara lyckats missa det varenda gång jag bläddrar igenom menyerna och inställningarna...

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Tjo, så var man och ställde en fråga här också.

Välkommen att ställa frågor!

 

Jag har själv inte testat, men läst på andra forum att PowerMenu och HideOE ska fungera med Vista. Det förstnämnda är Vista ready, men det andra står inget om Vista men ska dock i alla fall fungera.

 

http://www.abstractpath.com/powermenu/

 

http://www.r2.com.au/software.php?page=2&cat=1&catname=Tools

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

PowerMenu var helt ok och fungerade bra med Vista.

 

Jag hörde under dagen att funktionen med att förminska Windows Mail till trayen ska komma i en senare uppdatering och jag hoppas det stämmer också. Visserligen kan man med PowerMenu förminska ner och se när man får nya mail där, och även slippa lägga resurser på att starta Mail varenda gång man får nytt mail men det ser väldigt osmidigt ut fortfarande. Det blir två ikoner, en för mailen och en för nytt mail.

 

Jag får nog hålla mig till Pop Peeper ett tag till men jag uppskattar tipset. Det programmet kommer definitivt till användning i andra sammanhang. :)

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...