Just nu i M3-nätverket
Jump to content

värdera unika besökare


Tomten777

Recommended Posts

Anjuna Moon

24 öre kanske?

Skämt åsido, vad menar du med "värderar"? Det finns enormt många olika sätt att värdera besökare på en sajt, allt beroende på ur vilken aspekt man värderar dem.

 

Link to comment
Share on other sites

Hej

Jo, jag håller på att skriva ihop en affärsplan och måste hitta ett sätt att värdera framtida besökare till de små gulliga riskakapitallisterna. Läst lite på nätet men hittar ingen bra nyckel för värdering. Läste att annonsörer krärer 1000 unika besökare per dag (vad nu unika besökare är) för att överväga att annonsera.

 

/T

 

Link to comment
Share on other sites

Anjuna Moon
Läste att annonsörer krärer 1000 unika besökare per dag

Ok, så det är alltså ur den aspekten du menar. Jag tror det där måste vara rätt varierande beroende på vilken typ av företag som annonserar. Dessutom är det ju av vikt och intresse vilken målgrupp dina besökare tillhör.

Idag sköts ju ofta införsäljningen av annonser av externa konsultfirmor så ett tips är att kontakta någon av dessa, då det tillhör deras "expertis". Jag känner inte till något specifik företag inom denna gren, men någon annan kanske?

 

Link to comment
Share on other sites

Hej, tack

Jag ska försöka få tag på ett sådant företag. Min tanke var att det kanske fanns någon site där man utifrån ett investerarperspektiv värderar besökarstatistik. Med utgångspunkt från just typ av målgrupp, antal besökare, typ av beteende, medlemmar, etc.

/T

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...