Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
drue

Feedback på min flashsida.

Rekommendera Poster

drue

Nu är den (någorlunda) färdig och har i alla fall lite material i sig, min webportfolio. Den är byggd i flash som ett slags examensprojekt för en högskolekurs. Den ska inte lämnas in förrän på fredag, så jag vill JÄTTEGÄRNA höra vad ni har att säga om den! Kreativ kritik kanske ska tilläggas :]

 

http://www.viktorjacobs.se och klicka er fram. Vore grymt uppskattat att få lite feedback!

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
happyfejs

Bra tänkt.

Lite jobbigt bara att det byter layout på de olika portofliona, foto har en layout, print eller vad det var hade en layout osv.

Hur har du gjort foto portfoliot, för att lägga in bilder menar jag, kodar du det via xml?

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
drue

Hejdu. Jag förstår ltie vad du menar, men det kändes viktigt att få lite variation på sidorna så att man kan särskilja dem. Annars blir det för tråkigt och lite för lätt att glömma bort. Men bra feedback!

Detta är itne kodat med någon extern källa, utan bilderna hämtas in via LoadMovie (tror jag den heter) och en sökväg typ /bilder/bild001.jpg. Detta laddar man upp i ett tomt movieclip, och det funkar fint. Fördelen är att man slipper lägga in alla bilder i själva flashfilen och därmed tynga ner den avsevärt. Nu laddar användarna bara hem de bilder de klickar på. Jag har använt en teknik som finns beskriven i "Interaktiv multimedia med Flash 8" ( http://www.bokus.com/b/9789163608384.html?pt=search_result ) och förändrat den för att passa mina ändamål. Riktigt trevlig bok faktiskt.

 

Mors!

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu×
×
  • Skapa nytt...