Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Feedback på min flashsida.


drue

Rekommendera Poster

Nu är den (någorlunda) färdig och har i alla fall lite material i sig, min webportfolio. Den är byggd i flash som ett slags examensprojekt för en högskolekurs. Den ska inte lämnas in förrän på fredag, så jag vill JÄTTEGÄRNA höra vad ni har att säga om den! Kreativ kritik kanske ska tilläggas :]

 

http://www.viktorjacobs.se och klicka er fram. Vore grymt uppskattat att få lite feedback!

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 3 veckor senare...

Bra tänkt.

Lite jobbigt bara att det byter layout på de olika portofliona, foto har en layout, print eller vad det var hade en layout osv.

Hur har du gjort foto portfoliot, för att lägga in bilder menar jag, kodar du det via xml?

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Hejdu. Jag förstår ltie vad du menar, men det kändes viktigt att få lite variation på sidorna så att man kan särskilja dem. Annars blir det för tråkigt och lite för lätt att glömma bort. Men bra feedback!

Detta är itne kodat med någon extern källa, utan bilderna hämtas in via LoadMovie (tror jag den heter) och en sökväg typ /bilder/bild001.jpg. Detta laddar man upp i ett tomt movieclip, och det funkar fint. Fördelen är att man slipper lägga in alla bilder i själva flashfilen och därmed tynga ner den avsevärt. Nu laddar användarna bara hem de bilder de klickar på. Jag har använt en teknik som finns beskriven i "Interaktiv multimedia med Flash 8" ( http://www.bokus.com/b/9789163608384.html?pt=search_result ) och förändrat den för att passa mina ändamål. Riktigt trevlig bok faktiskt.

 

Mors!

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...