Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem med uppspelning av video med Hauppauge Win TV-pvr 350


Janne E.K.

Recommended Posts

Är det någon som har erfarenhet av Hauppauge Win-TV pvr 350? Den inbyggda decodern för uppspelning fungerar inte. Kortet har en s.k. hårdvarudekoder som ska gå att koppla direkt till TV:n för uppspelning av inspelade mpeg-filer. Dels för att förbättra uppspelningsprestanda och för att slippa gå över grafikkortet vid uppspelning på TV. Efter upprepade kontakter med deras support har jag tröttnat på deras alltid samma svar. Har du en konflikt med installerad programvara m.m.

Jag har nämligen (vilket jag har berättat för supporten) gjort bl.a. ”rena installationer”, m.a.o. bara Windows och drivrutiner till hårdvaran (grafikkort, TV-kort, trådlös nätverksadapter etc.). Provat en annan dator osv. Inget hjälper.

Det som händer är att uppspelningsprogramvaran, WinTV 2000 kraschar med ett felmeddelande om att programmet måste avslutas. Det blir ingen skillnad om jag använde den senaste programvaran och senaste drivrutinerna. Jag misstänker ett hårdvarufel men undrar om någon känner till nåt mer om detta problem?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Den inbyggda decodern för uppspelning fungerar inte.

Är det bara när du har anslutet en TV direkt till kortet som WinTV 2000 kraschar?

 

Förmodar att du redan har varit här: http://www.hauppauge.com/pages/support/support_pvr250-350.html

 

 

-nisse

It is impossible to travel faster than the speed of light, and certainly not desirable, as one´s hat keeps blowing off.

 

Link to comment
Share on other sites

Win TV2000 kraschar helt oberoende av om TV:n är inkopplad eller ej. Om man använder programmet för att visa TV så fungerar det utmärkt att koppla ihop TV:n och datorn. Det märkliga är att också time shifting fungerar utmärkt. Den funktionen måste ju använda decodern också(!?) och använder samma programvara, Win TV2000.

 

Jag har hämtat den senaste CD:n (drivrutiner och programvara) på Hauppauges svenska hemsida.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...