Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Dum fråga i Explorer 7


Mr Andersson

Recommended Posts

Explorer 7 varnar mig hela tiden om "vill du bla bla urklipp på denna webplatsen?" Ja, klicka jag. Nästan gång, samma fråga, samma svar. Det är samma webplats (Eforum).

 

Har nyss uppdaterat till IE 7 och har kollat igenom de inställningar jag kan hitta, men inget tar upp just detta.

 

Hur får man IE att sluta fråga om detta, just för den här siten? Det är bra att den frågar, men jag _har_ ju sagt att det är ok för den här siten...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Skriver ett inlägg/svar på Eforum. Jag vet att det jag skrivit ska kopieras till clipboard (en gammal funktion, pga en dåtida instabilitet på eforum, så kopieras inlägget man nyss skrivit till clipboard så man ine blir av med det).

 

Frågan kommer varje gång jag trycker på spara...

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Tveksamt om det går att få IE7 att inte fråga. Se //eforum.idg.se/viewmsg.asp?kanalmeny=show&entriesid=636437 i synnerhet Erik Junesjös svar sist i tråden. Letade mig blå då jag visste att det skulle finnas en kryssruta där man kunde sätta om man vill spara texten till urklipp. Hittade den inte i fönstret för att skriva inlägg eller i inställningarna.

 

Svaret är nog att den rutan bara finns i IE före 7.0. Jag kör oftast FF och där finns den inte heller.

 

[EDIT]I FF sparas inget undan till urklipp!?

[inlägget ändrat 2007-02-07 20:28:42 av Erki]

Link to comment
Share on other sites

Nu har jag provat. När rutan var förbockad komfrågan, och när den inte var det kom ingen fråga. Så varför bockar du för? Markera och kopiera(ctrl a, ctrl c) innan du skapar om du är rädd för att det ska försvinna. Jag har dock inte tappat bort nåt, så jag lägger i varje fall inte mina inlägg på eforum på klippbordet.

 

Link to comment
Share on other sites

Det finns ingen ruta att bocka för, det finns bara två knappar. "Tillåt" och "Tillåt ej". Jag klicka på " Tillåt", och texten säger att man tillåter "webplatsen att göra detta".

 

 

Link to comment
Share on other sites

ja, den har jag klickat för, för att jag vill ha mitt inlägg i clipboard. MEN , jag vill INTE att IE frågar5 mig samma sak, varje gång! Det räcker med EN gång!!

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...