Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Apache kranglar, vill avinstallera helt men vet inte hur


City

Rekommendera Poster

Kopte en bok om PHP och dreamweaver (Foundation PHP for dreamweaver) och foroskte installera. Fick direkt problem med php5apache2.dll, men hittade en sida dar de forklarade hur man skulel gora (http://forums.devshed.com/apache-development-15/apache-error-can-t-load-find-php5apache2-dll-349394-2.html)

 

Men nu har jag problemet att Apache hela tiden kraschar. Nar jag kor en test sida och kollar http://localhost far jag forst upp en Index of/ sida. Sen nar jag clickar pa min inde.php visar den sidan, men laddar efter ett par sekunder om till "page cannot be displayed" + ett felmeddelande fran apache...

 

Nu vill jag bara avinstallera allting och forsoka borja fran borjan, men jag vet inte hur jag far bort apache. Gar inte att ta i lagg till/ta bort program, och trots att jag lyckades avinstallera sjalva apache servicen fran dos prompten gar inte filerna att ta bort.

 

Nan som vet hur jag kan avinstallera apache och php helt och borja om fran borjan?

 

Har pillat med detta forkrossande lange nu, har inte ens fatt borja med ph programmering...

 

Tack

 

D

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag tror inte att Apache lämnar efter sig spår vare sig i registret eller Windows-mappen. En fullständig avinstallation bör således vara samma sak som borttagning av Apache-mappen.

 

PHP däremot (den förkompilerade) har php.ini i Windows-mappen, och en eller två dll-filer. Detta ska dock inte ha någon betydelse, eftersom samma filer ändå kommer att hamna där efter nyinstallation.

 

_________

TicoRoman - Anfall är bästa försvar

 

 

[inlägget ändrat 2007-01-09 20:45:29 av TicoRoman]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...