Just nu i M3-nätverket
Jump to content

hehe.. inga zeldaexperter lr?


Mr-vet-allt^^

Recommended Posts

Mr-vet-allt^^

Hallå kajbaj. jag ser att du har haft lite problem med första bossen som stor i Zelda Ocorina of time. Om du nu itne har klarat den då ja skriver detta... Han är faktiskt riktit enkel.

 

jag ska ta hela bossen från början även om du redan fått honom av hästen... (lite extra detaljerat för skoj skull^^..)

 

Först springer du in i ett litet runt rum med en massa identiska tavlor. Då du försöker springa ut igen kommer det upp spjut ur marken och blockerar utvägen, då kommer dessutom Phantom Ganon fram o snackar lite blablabla...

 

Sen hoppar han in i en tavla och springer i tavlan iväg mot horisonten

Sedan kommer han tillbaka i två tavlor men du märker snart vilken av dom två som är den riktiga. Du kommer se från den ena av dom ett stakrt ljus att han försöker ta sig igenom. Skjut honom då fort med bågen så vänder han om igen, skadad.. gör så här ända fra mtills att hästen försvinner. Hm det är här du är va? Säker att du testat allt när hans bolliknande energikulor kommer farande mot dig? Tänk dig att energikulan är en tennisboll. Vad tror du att du ska göra då?

 

RÄTT!!! Slå tillbaka den mot honom. Men med vad? jaa... vad fick du i Temple of time? var det inte ett magiskt vasst svärd? Jodå med det svärdet slår du bara tillbaka energikulan mot Ganon. Han kommer givetvis att slå tillbaka den men det ska du med. Håll på så tills han missar och träffas av kulan. Då åker han ner till golvet och försöker samla sina krafter på nytt, spring då genast fram och slå honom så mycket du kan. Efter en stund åker han upp och börjar kasta nya energikulor mot dig men du vet ju hur du ska göra. Gör så så dör han snart och du slipper denna trista borg. Men akta dig nästa borg är svårare =)

 

Link to comment
Share on other sites

Och om jag inte mins fel så händer det ibland att han laddar upp och skjuter en massa små kulor som tenderar att träffa en... så vida inte man laddar sitt svärd och gör en såndär rundsvep. Då kan man skjuta tillbaks alla små tennisbollar lika så.

 

Och tennis spel är inte något nytt i OoT. I Zelda till SNES kunde man slå tillbaka kulorna med nätet som man samlade in insekter med. Det var ganska kul =)

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...