Just nu i M3-nätverket
Jump to content

QuickTime 7


NAAAAA

Recommended Posts

Har problem med QT7. Hade QT6 installerat, men en sida jag besökte krävde QT7 för att kunna visa en film. Jag tanka därför QT7, men det går fortfarande inte att se filmen. Det felmeddelande jag får upp är: "Ett fel uppstod i ett insticksprogram på den här sidan" följt av "Insticksprogrammet startades inte korrekt".

 

Jag kan heller inte längre kolla på mina filmer på datorn i QT eftersom inget händer när jag klickar på dom. Om jag högerklickar och väljer öppna med, står det QuickTime-resursfil.

 

Har ominstallerat QT. Laddat ner det igen från apple och installerat igen. Inget resultat.

 

Någon som vet vad felet kan vara?

/N

 

Link to comment
Share on other sites

Har du avinstallerat alla QuickTime från Kontrollpanelen - Lägg till eller ta bort program innan du har installerat igen?

 

 

Flyttar dessutom tråden till forumet för Multimedia

 

Cecilia - Moderator för Program - övrigt

 

Link to comment
Share on other sites

Ja. Har 2st ikoner där som heter QuickTime. En på 63MB och en på 70MB. Dock kan jag inte avinstallera någon av dom.

 

På den första får jag välja Avinstallera allt (tar bort systemtillägg, rekommenderas ej) och avinstallera (tar bort alla program som kom med QT). Jag har valt den senare eftersom jag är osäker på vad avinstallera allt betyder. Efter ett tag kommer en ruta upp att avinstallationen lyckades. Men ikonen försvinner inte ur Lägg till/ta bort prog.

 

På den andra ikonen väljer jag mellan ändra och ta bort, väljer ta bort. Kommer upp en ruta där det står att Windows konfigurerar QuickTime. Följt av en ruta "Ett allvarligt fel inträffade under installationen" Väljer jag ändra istället för ta bort får jag upp en ruta där jag kan välja reparera eller ta bort. Jag väljer ta bort och en ruta kommer upp där QT avinstalleras. Efter avinstallationen får jag upp en ruta "Det uppstod ett eller flera fel innan installeraren kunde slutföra de åtgärder som krävs för QT" " Om du vill försöka att göra m dessa åtärder vid ett senare tillfälle kör du installeraren igen"

 

Har även försökt att klicka på reparera-knappen, men programmet funkar fortfarande inte.

 

Hoppas du hittar något som jag gör fel.

/N

 

Link to comment
Share on other sites

Inte har du väl gjort något fel, det är ju de som gjort avinstallationsprogrammen som gjort fel. :thumbsup:

 

På den första får jag välja Avinstallera allt (tar bort systemtillägg, rekommenderas ej) och avinstallera (tar bort alla program som kom med QT). Jag har valt den senare eftersom jag är osäker på vad avinstallera allt betyder.
Jag förstår ditt val, men pröva det andra. Det rekommenderas av Adobe här http://www.adobe.com/support/techdocs/325266.html vid andra problem så det ska nog inte vara farligt.

 

Du kan också se om tipsen på denna sida hjälper:

http://grownupgeek.com/open-forum-quicktime-uninstall-help

eller se här diverse tips om installationsproblem från Apple:

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=93976

eller här: http://forums.techguy.org/all-other-software/524676-solved-quicktime-un-reinstall.html

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...