Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Public Folders Client Permissions


ojoalo

Recommended Posts

Hej,

 

Har en fråga som gäller Public folders. Vi har blivit uppköpta av ett annat företag så håller vi på att flytta över till en ny AD domän. Vi har migrerat över de flesta användarna och datorer men dock inte alla p.g.a diverse anledningar. Mailen kan vi heller inte flytta över ännu så vi har alltså användare som loggar in på den nya domänen men har kvar sin mailbox på den gamla domänen/exchange servern. Har sedan satt full mailbox rights på nya domän usern till hans mailbox på gamla exchange servern.

 

Jag vill kunna sätta client permissions på de användare som flyttat över, men rättigheterna för mailboxanvändaren verkar inte fungera om användaren loggar in på nya domänen och kör Outlook mot den gamla exchange servern.

 

Alltså; de rättigheter man får på public folders om man som användare loggar in på annan domän än den men har sin mailbox på är "defaut". Så även om man lägger till användaren från adressboken och sätter owner så kommer den ändå inte att ha mer rättigheter än "default".

 

Gick detta att förstå överhuvudtaget? I så fall är jag evigt tacksam för förslag på hur man kan ge en anvädare från annan domän egna rättigheter på Public folder object.

 

Använder Exchange 2003

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...