Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Adapter (laddare) för "Dell Inspiron 6000"


VasMaN

Rekommendera Poster

Hejsan,

 

Min laddare har gått sönder men kan inte hitta att köpa, känns som att jag aldrig hittar. Kan någon hjälpa mig att hitta en laddare för min Inspiron 6000? eller så har någon kanske en att sälja?

 

Klepto....1

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Kolla på din nuvarande laddare vilken spännings- och strömmärkning den har. Därefter är det bara att köpa en laddare med samma märkning. (Kolla dock att den har samma kontakt.)

 

Du kan t ex leta på http://www.kjell.com/ , http://www.clasohlson.se/ eller liknande affär.

Alternativt hos dell: http://accessories.euro.dell.com/sna/category.aspx?k=Dell+Inspiron+6000&_nks=true&c=uk&category_id=5493&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs&nf=%7E3%7E694&x=6&y=11 .

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Det alternativet hos dell, funkar det i ett vanligt vägguttag eller är det bara för bilen. Tack för hjälpen MC-1

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Den ska man tydligen kunna använda både i bilen och i ett vanligt uttag. Det fanns dock en billigare variant såg jag nu när jag tittade lite närmare: http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=450-10513 eller i sverige: http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=se&l=sv&s=dhs&cs=sedhs1&sku=450-10508 . Du får dock kolla med Dell om den är med en svensk elkontakt. (På bilden står det USA-kontakt, medans det i rubriken står EU.) Annars måste du även köpa en vanlig adapter till själva kontakten.

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...