Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Installera ett tnt2, får inte drivrutinerna att hitta det


Gurto

Recommended Posts

Hej. Jag försöker installera ett gammalt grafikkort till min syster. Jag visste inte vad det var för kort med på en av klisterlapparna på det står det TNT2, alltså antog jag att det var ett sådant. Prövade därför med nvidias driver för geforce och tnt2, men när jag kör den säger den att det inte kan hitta kompatibel hårdvara.

 

Jag har även prövat med "lägg till maskinvara" i kontrollpanelen men den automatiska sökningen kan inte identifiera grafikkortet.

 

Vet inte om det spelar någon roll men datorn har också ett internt grafikkort men det borde väl inte vara något problem eftersom jag får bild och allt när jag har skärmen i Tnt2-kortet(om det nu är det?), det integrerade grafikkortet måste ju ha hoppats över som det ska väl?

 

Är det någon som har en idé om hur jag ska lösa detta? Vad ska jag använda för drivrutiner? Finns det något program som kan identifiera exakt vilket grafikkort jag har?

 

Link to comment
Share on other sites

Prövade därför med nvidias driver för geforce och tnt2, men när jag kör den säger den att det inte kan hitta kompatibel hårdvara.

Man kan nog lätt bli lurad när de skriver så där. I produktsupportlistan för 93.71 står det dock att kortet inte längre stöds:

http://www.nvidia.com/object/93.71_winxp_32_supported.html

 

Pröva om det går bättre med någon äldre drivare här:

http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html

 

[inlägget ändrat 2006-11-03 18:12:36 av RN]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...