Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem med Ford mondeo-94


matteo13

Recommended Posts

Hej! Parkerade min Mondeo en dag, skall starta två dagar senare, men hör då bara ett snabbt tickande ljud samtidigt som lamporna i bilen blinkar och vindrutetorkarna rör på sig fast dom ej är påslagna!! Försöker med kablar, men samma sak, försöker då rulla igång den, men då när växelspaken läggs i tvåans läge, bara rullar bilen vidare utan motstånd.. jag är oerhört förbryllad! Kan någon komma med tips om detta? Tack så mycket.

 

Link to comment
Share on other sites

försöker då rulla igång den, men då när växelspaken läggs i tvåans läge, bara rullar bilen vidare utan motstånd.. jag är oerhört förbryllad!

 

Detta har jag inget svar på.

 

hör då bara ett snabbt tickande ljud samtidigt som lamporna i bilen blinkar och vindrutetorkarna rör på sig fast dom ej är påslagna!!

 

Detta fenomen kan du få om batterispänningen är för låg, batteriet kan ha frusit sönder om det var dåligt laddat och även om du använder startkablar så får du för låg spänning om någon cell är kortsluten.

 

Prova att byta batteri eller mät batterispänningen, har du under 12V så är batteriet helt urdraget och lägre än så troligen skadat.

Tunna/

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Börja med att byta batteri.

 

Det med att den bara Rullar med 2:ans växel i låter ju lite lustigt visserligen, men är du säker på att du fått i växeln riktigt?? Spaken kan se ut att vara i rätt läge men ingen växel i ibland.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...