Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rensa lite + aktiva trådar högst upp


Matti Kolu

Rekommendera Poster

Jag tycker att forumnamnen på eforum är för luddiga. Det vore mycket bättre om ni gav forumen namn som ASP, PHP, HTML/CSS, Javascript istället för namn som webbproducenten, webbmastern, webbprogrammering osv.

 

Under beskrivningen för "webbprogrammering" står följande som beskrivning "Frågor och svar om programmering för webben. Här kan du ställa frågorna du inte fick svar på, och byta tips med andra om bland annat Javascript, asp, php och cgi". Eh, så om jag vill ha svar på en fråga om asp, ska jag ställa den under "asp-utvecklaren" eller under "webbprogrammering"? :) Jag tycker att ni borde rensa lite så att varje ämne bara har ETT forum. Ge forumen "enkla" namn så vet man vart man ska posta sina inlägg. Det vill säga, skriv inte "webbproducenten", skriv "HTML / CSS", skriv inte PHP-Utvecklaren, skriv PHP. Kolla på hur Passagen (http://www.passagen.se/cafe/konferenser) eller wF (http://www.webforum.nu gjort så förstår ni vad jag menar.

 

Kategorierna / Kanalerna är också väldigt luddiga. Datorproffset? Eh.. förklarar inte direkt vad som finns under den kategoring.. ;) (måste man kanske vara ett datorproffs för att få skriva där?)

 

"Internet"? öö.. nästan allt på eforum har något att göra med internet. ;)

 

En trevlig sak som webForum har är att alla aktiva trådar flyttas högst upp i "trådlistan". Det tycker jag att även ni borde införa, så om någon skriver ett inlägg i "Mot det 100 000:e inlägget" flyttas den tråden högst upp i trådlistan på "Ordet är Fritt". Då finns alla aktiva trådar högst upp så att man slipper scrolla alltför mycket för att nå dem / klicka på nästa sida knappen.

 

 

 

 

-------------------------

Mvh Matti Kolu

http://www.mk.st

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

  • 3 veckor senare...
Simon Johansson

Hej Matti,

 

Jag håller med. Faktum är att det är påväg. Vi håller för fullt på att titta på nya former för Eforum, just för att det ska bli enklare att hitta rätt forum att diskutera i. Så inom en kort tid får du gehör för din idé.

 

/s

 

========================================

Simon Johansson

Redaktör för Eforum

Simon.Johansson@idg.se

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...