Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Problem att ansluta mobilen till datorn!!


Sassenach

Recommended Posts

Jag har en Siemens SL75 som jag försöker ansluta till datorn via USB. Jag skulle vilja ladda ner aktuella kapitlet ur en ljudbok..

Problemet är att jag inte lyckas skapa en anslutning!

Datorn hittar inte telefonen över huvud taget!

Jag köpte en kabel som heter USB DCA-510, det är ingen Siemens originaldel, men den skulle vara kompatibel stod det.

 

Det står att den passar till en massa telefoner, men min står dock inte med. (när jag beställde kabeln stod det m.fl. efter modelbeteckningarna, så jag tänkte att den kanske skulle funka till min också)

 

Jag tror inte att det är fel på själva kabeln (förutom att den kanske inte passar min telefon), för enhetshanteraren hittar den och så, men när jag ansluter mobilen händer INGENTING!

 

Jag har en installationsCD som medföljde kabeln, och en som medföljde telefonen. På 'mobilskivan' finns det ett program för USB-kabel, men det går inte att välja det när jag ska installera drivrutiner för den, så jag kan bara välja det som är på 'kabelskivan'

 

HJÄLP??

 

Link to comment
Share on other sites

Jag osäker på om Siemens kör med likadan lösning som Ericsson och Nokia men kontrollera om du inte måste ange via någon Siemens konsol i kontrollpanelen vilken com port USB DCA-510 har fått.

 

Vilken com port DCA-510 har fått finner du via enhetshanteraren.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jag hittar ingenstans där jag ska ange det!

Kan det vara så att kablen inte fungerar till min telefon? Det är ju samma typ av kabel som ska användas, men min telefon kanske är för ny i förhållande till kabeln?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...