Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Canon Pixma iP4200


Soma

Recommended Posts

Min skrivare har blivit lustig!

Den har fungerat perfekt i flera månader men en tid nu så har jag fått problem.

 

När jag ska skriva ut, vad det än är så får jag detta felmeddelande:

 

"Mer än en bläckbehållare av samma färg har installerats.

Svart [8]

Använd endast en bläckbehållare per färg samtidigt."

 

Så är naturligtvis inte fallet!

 

Vad jag får göra när detta händer är att stänga av skrivaren och sätta igång den igen, flera gånger innan den äntligen fungerar... Lite jobbigt!

 

Nån som varit med om detta och/eller vet var felet kan ligga?

 

Link to comment
Share on other sites

Lite tips men inget konkret

 

Det finns rengörning i underhållsprogrammet för skrivaren; Har du testat den? Det kanske är kontaktproblem i hållaren för bläckpatronerna, man skall ju helst inte ta på kontaktytorna. Testa att torka rent dem.

Milla

 

Den som uppfann arbetet måste inte ha haft någonting att göra.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Har exakt samma problem, fast med färgen cyan.

Får den att fungera ibland, men har inte lyckats komma på någon exakt lösning. Låter troligt att det skulle kunna vara kontaktytorna på bläckpatronen eftersom den fungerar lite slumpmässigt.

 

Säg till om du hittar en lösning på problemet

 

// Kim

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...