Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Vad föreslår du - utrustning/provider...


filemat

Rekommendera Poster

Hejsan!

 

Jag har ingen fast telefon och tänkte "komma billigt undan" med bara IP-telefoni (eller alternativ?).... men är lite clue-less. Nån som har nåt förslag på vad som är prisvärt avseende både utrustning (headset och eller sladdlös) och provider?

 

Jag använder Windows XP och nISP för bredbandsanslutning.

 

Det måste vara bra ljudkvalitet.

 

Jättetack på förhand!

 

/Matias

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Här kan du göra en sökning och se vilket abonnemang som blir billigast för dig: http://www.telepriskollen.se/Oversikt.aspx , http://www.abonnemang.nu/ .

Om du inte ringer så mycket kan det vara en fördel att skaffa ett förbetalt abonnemang (fungerar som en kontantkort hos en mobiltelefon), vilket gör att du slipper den fasta avgiften helt och hållet. (Läs dock det finstilta hos operatören för att se så det inte finns någon tidsgräns för det insatta beloppet!)

 

Här kan du läsa en del kundrecensioner om operatörerna: http://www.cint.se/Sweden/asp20/Tree.asp?id=1126&Minimum=0&Order=1&RowCount=0 .

 

 

Du kan antingen installera en mjukvara i din dator och ringa via den med ett headset eller en särskild IP-telefon (kräver att datorn är påslagen), eller så kan du använda en telefonbox i vilken du sedan kopplar in vanliga telefoner. Boxen gör att du inte behöver använda datorn, utan gör att telefonerna fungerar som ”vanligt”. (Du kan då använda de befintliga teleledningarna i lägenheten/huset om du vill.)

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...