Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
BPG_88

Datorbygge

Rekommendera Poster

Skulle behöva lite hjälp tack

 

Har monterat ihop lite gamla delar o alla fläktar

o sånt drar igång, sen står det bara på skärmen

CPU or chassi fan not detective, sen börjar den om igen.

 

Kan komma in i bios men längre går inte.

 

Delar som sitter i är

 

pentium 4 2.0

512 ram

geforce fx 5700

 

Har provat att flytta över procesorn och grafik o

minnen till en annan burk, o där funkar allt som det ska,

Kan det vara moderkortet det är fel på?

 

Tacksam för svar

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Försök att gå in i BIOS och stänga av funktionen som kontrollerar om det finns fläktar inkopplade. Antagligen är de fläktar du har kopplat in alltför lågvarviga för att upptäckas.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

 

Är det någon tyst processorfläkt du monterat?

...i så fall kan det vara CPU-fläktvakten som tror att fläkten inte fungerar och slår av datorn för vidare start. Tja, bara en gissning.

 

Motsägs förstås av att du testat prylarna i en annan burk, och där fungerar det.

 

---

C:\Eforum\Stefan Eklinder>|

 

"Om allt verkar gå bra, måste du ha missat något."

 

- Steven Wright

 

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...