Just nu i M3-nätverket
Jump to content

SharePoint templates


Jennyfer

Recommended Posts

Jag har laddat upp ett gäng mallar till SharePoint Portal Sever, men när jag skapar en sajt så finns inte tillgängliga. Jag kan dock se via prompten att de verkligen finns upplagda. Någon som vet hur jag fixar detta?

 

Tidigare har det inte varit några problem med detta.

 

Link to comment
Share on other sites

DanielForPresident

Är det en team site eller en area du försöker skapa? Är det templates för team sites du ladda upp eller vad är det för templates?

 

Link to comment
Share on other sites

Det är en teamsite (top-level sharepoint site) och de mallar jag försöker använda ska vara skapade för detta.

 

Det är alltså under "Template Selection" som jag inte kan se (eller välja..) de mallar som jag vill använda, trots att jag kan se att de finns upplagda via prompten.

[inlägget ändrat 2006-06-01 10:17:11 av Jennyfer]

[inlägget ändrat 2006-06-01 10:23:52 av Jennyfer]

Link to comment
Share on other sites

DanielForPresident

Det låter ju onekligt lite märkligt. Du tror inte att det kan vara så att Sharepoint har cachat upp det här på något sätt? Om du kör iisreset en gång, ser du inte templatesarna då?

 

Link to comment
Share on other sites

Johan Sandqvist

Vissa mallar finns bara för ett visst språk, tex engelska. Då dyker de bara upp om du väljer att skapa en ny site med det språk som mallarna är avsedda för.

 

Link to comment
Share on other sites

Aha, där kan problemet ligga eftersom jag kör en engelsk version av sharepoint och mallarna är svenska.

 

Ska testa & återkommer med resultatet...!

 

Link to comment
Share on other sites

Det var språket som var problemet!

 

Finns det något sätt jag kan ändra den inställningen? D v s jag har en mall på svenska som jag skulle vilja testa på en engelsk SharePoint site.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.



×
×
  • Create New...