Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll
knakis

Drivrutiner till ljudchipet på Intel Breeds Hill i848P

Rekommendera Poster

Hejsan,

 

jag har köpt ett logitech högtalarsystem till min burk, och den

kan helt enkelt inte spela upp ljudet via dessa hötalare.

I enhetshanteraren står det under ny maskinvara och ett utropstecken.

Jag förmodar att jag behöver drivrutiner, men jag hittar

inga som får det att fungera.

Jag har provat de på intels hemsida till moderkortets chipset,

dvs i848P, men jag hittar inga till just ljudchipet, så att säga.

 

Vad kan jag göra?

 

(ledsen om det kom under fel kanal)

 

mvh

daniel

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

 

För drivrutiner till ljudet får du kolla på ljudchipset tillverkarens hemsida. Intel erbjuder inte dessa (om det nu inte är Intels egna moderkort) då det kan variera vad de olika moderkortstillverkarna sätter dit för ljudchipset.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

ja, det är vad jag också hört.

jag använder mig av Everest Home Edition, där det

står att jag har Intel 82801EB(M) ICH5 som ljudkortstyp.

det säger mig dock inte så mycket. inte heller hittar jag

drivrutiner till det.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Same old, same old. ;/

 

"Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code: 88780078"

Och det är ett ligger i vanlig ordning under Andra enheter -> Ljudstyrenhet för multimedia i enhetshanteraren.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Vad är det för moderkort som du har?

 

-nisse

Ambivalent?

Well, yes and no.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag har ett MSI 848P Neo-S (MS-6788) moderkort, eller

i848P beroende på vad som menas. ;]

 

[inlägget ändrat 2006-04-07 17:49:05 av knakis]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Då skall du gå till MSI och hämta drivisen. Här hittar du drivrutinen till ditt moderkort http://surl.se/awda (jag har kortat länken till MSI).

 

-nisse

Ambivalent?

Well, yes and no.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Aaaaaaahhhhhhhh!

Givetvis! Jag har uppdaterat bryggorna och inte hela moderkortet.

Jag har kikat fel hela tiden. Jösses.

Tack så mycket för all hjälp! En sten har fallit från mina axlar.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Kul att det funkade:thumbsup:

 

-nisse

Ambivalent?

Well, yes and no.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett nytt konto på vårt forum. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu



×
×
  • Skapa nytt...