Just nu i M3-nätverket
Jump to content

letar efter bra program för företagsverksamhet


k043

Recommended Posts

Vill kunna sköta faktureringar, leverantörsreskontra, bokföring etc...

 

Har tittat på hogia och spcs men vill att det ska vara lätt att använda också...vad kan ni ge för tips.

 

Link to comment
Share on other sites

SPS har haft mycket problem med diverse olika buggar. Hogia har jag ingen erfarenhet utav men har hört gott om dem ryktesvägen.

 

Varför inte XOR?

 

Det är ett minst lika kraftfullt program, och det använder jag med stor framgång och har endast gott att säga om detta program.

 

Link to comment
Share on other sites

Björn Lundén har ett utomordentligt program. Och överlägsen support.

Kommer i en 60-dagars försöksversion, som blir skarp så fort du köper det och lägger in koden. Du behöver alltså inte börja om utan du kan köra programmet från dag 1.

http://www.blinfo.se/index.gml

 

Die Hard :)

 

Link to comment
Share on other sites

Sten_UNICELL

Det finns säkert 200 olika program för detta på marknaden. När Du ställer en fråga här om vilket som är bäst så får Du som svar från var och en att just det programmet som den personen använder är bäst. Detta helt bortsett från det behov som Du har.

 

Dom flesta ekonomiprogrammen är ganska lika varandra, men det finns ändå ganska stora skillnader. De flesta programmen kräver goda bokföringskunskaper (debet och kredit....etc). Det finns också program som har lägre krav på bokföringskunskaper - där Du i princip inte behöver kunna bokföring alls. Välj ett program som Du kan trivas med och som passar Din kunskapsnivå.

 

Köp inget renodlat bokföringsprogram (bara bokföring). Välj istället ett program med både bokföring, fakturering, kunder och leverantörer i samma program. På det sättet sparar Du upp till 50 - 60% av bokföringstiden. Din egen fakturering bokförs automatiskt och leverantörsfakturorna nästan "ramlar in" i bokföringen. Det finns sådana program för runt tusenlappen.

 

Det finns förstås också skillander i pris. Det finns program med bokföring fakturering etc för runt tusenlappen upp till ..... hur mycke som helst. Priset är kanske inte det viktigaste - huvudsaken är att just Du trivs med programmet och att det ligger i rätt nivå för Dina behov. Det programmet som Din revisor använder är säkert bra. Om Du kan bokföring lika bra som han/hon, ja då kanske Du ska välja hans program. Om Du å andra sidan söker något enkelt, då ska Du inte välja hans program.

 

Sök på internet - ladda hem olika program. Köp aldrig ett program utan att provköra det på Din egen dator.

 

[inlägget ändrat 2006-03-15 14:48:09 av Sten_UNICELL]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...