Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Skriva ut pdf utan att öppna dokumentet ?


zupermac

Recommended Posts

Hej,

 

Jag har en delikat utmaning till er.

 

I mitt webbprojekt så vill användaren kunna lista upp alla dokument som är lagrade på servern och kunna skriva ut de dokument som användaren själv vill.

 

Listan kan vara lång och det kan vara upp till 100 dokument som är sparade till en rapport, men användaren kanske bara vill skriva ut 3 dokument genom att markera dess (inget problem).

 

Själva skapandet av pdffen är inte heller något problem utan det som är svårt är att lösa problemet med att kunna skriva ut pdffen utan att behöva öppna den i webbläsaren.

 

Typ; användaren klickar på en länk i len lista till dokumentet och det dokumentet skrivs ut. Dessutom så ska de valda dokumenten skrivas ut på användarens lokala (default) skrivare.

 

Har ni lösningen på detta problemet så skulle det vara nice...

 

Link to comment
Share on other sites

En fråga, en tråd.

 

Korsposta inte.

//eforum.idg.se/Eforumintro.asp#Del8

4. [KUR]Frågor du vill ställa eller ämnen du vill diskutera ställer du i ett (1) forum, det vill säga repetera inte samma inlägg i flera forum. Dessa så kallade korspostningar höjer oftast inte chansen att få svar utan verkar snarare som ett irritationsmoment. Korspostningar kommer helt sonika att tas bort från överflödiga forum.

[/KUR]

 

Din tråd i Webb - allmänt har raderats.

 

/T

Moderator Webb - allmänt

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...