Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Hur få Norman att tillåta wmv-filer?


Westin

Recommended Posts

Har Norman brandvägg och förhindras troligtvis av den att se på wmv-länkar. Slår jag av Norman och startar XP:s inbyggda brandvägg fungerar det. Kan någon tipsa hur man får Norman att tillåta av wmv-filer så vore jag tacksam.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ring deras support. Norman brukar vara förinstallerad på märksesdatorer såsom HP, fujitsu Siemens mfl andra hempcn. Ring antingen hårdvarutillverkarens support eller Normans support på:

 

Kontakta Norman Support i Sverige

 

Support kl 08.00-17.00 mån-fre.

 

Tlf.: 0200 - 28 29 31

Fax: 011 23 03 49

 

Telefonsupport med minuttaxa:

0900 - 20 59 910

För många av våra privatkunder ingår endast e-postsupport. Då många av dessa efterfrågat telefonsupport så har vi nu öppnat Norman betalsupport för de kunder som vill ha hjälp per telefon. Våra erfarna supporttekniker finns på plats vardagar 08.30-17.00. Samtalet kostar 18:00 per minut inkl. moms.

 

Norman AB

ProNova Science Park, Korsgatan 2

602 33Norrköping

 

Fyll i supportformuläret med din fråga och sänd det till kundsupporten.

 

Norman är rena skiten, för att få den att fungera fullt ut måste man ha email för att regga sig för att sedan få uppdateringar där man sedan skall fylla i koden osv. Alldeles för komplicerad för den vanliga hemanvändaren. Använd annan brandvägg typ en Linux brandvägg som är helt gratis såsom ClarkConnect, Ipcop, m0nowall mfl andra......Fast då behöver du en dator till =)....

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...