Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Epson C82 slutar funka vid patronbyte


Dockoz

Recommended Posts

Hallå !

 

Köpte just nya patroner till min Epson C82, bytte först den gula och röda, då slutade dom funka helt. Bytte sedan den blå, samma sak och till sist den svarta, även där samma sak. Trodde först det berodde på ett handhavande fel från min sida men efter lite googlande visade det sig vara ett ganska vanligt problem på gamla Epson skrivare. Hittade dock ingen vettig lösning. Känns inte riktigt värt att lämna in den med tanke på vad en ny skrivare kostar nuförtiden. Har ni några tips ?

 

Tackar på förhand !

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hej.

 

Jag tror att felet beror på att en slang lossnat.

Skrivaren är utrustad med en anordning som skall suga ner nytt bläck till skrivhuvudet efter patronbyte och när man använder rengöringsprogammet.

http://www.maxpatchink.com/c80-82captubing.shtml

Det är en mycket bra beskrivning på hur man åtgärdar.Men det kan vara

så att det blir svårt att få slangen sitta kvar.

 

Du har väl troligen förbrukat en hel del färg i försöken att få igång skrivaren men har slangen lossnat så är det ej så.Skaffa en chiprecetter så kan du fortsätta använda patronerna Recettern återställer färgnivån så att monitorn anger patronen som full.

 

LARSAS

 

 

[inlägget ändrat 2006-02-20 10:46:34 av LARSAS]

[inlägget ändrat 2006-02-20 11:09:38 av LARSAS]

[inlägget ändrat 2006-02-20 11:12:48 av LARSAS]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...