Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Verktygsfältet fryser sig..


Izecold

Rekommendera Poster

Hej, jag har stött på ett ganska irriterande problem, mitt verktygsfält fryser sig efter ungefär 30 minuters användade, och det mesta andra verkar vara ur funktion, dock kan jag gå in i vissa mappar på skrivbordet (inte den här datorn, dock)

 

Så ibland då jag spelar onlinespel så blir jag jag avkopplad, kan ej logga in och när jag avslutar programmet, kommer jag till ett fryst verktygsfält, och enda sättat att starta om datorn är strömbrytaren, och när jag startar om så är det som vanligt igen, i ungefär 30 minuter..

 

Någon som kan hjälpa mig, och vet som spökar? eller som kanske har upplevt samma sak? Uppskattar all hjälp jag kan få.

 

//Ize

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Testa och kör ett program som spybot eller ad-aware som kollar om du har malware,spyware på datorn. Kan ge mycket konstiga fel.

Börja där så får du höra av dig om du inte hittar något. Låter som något "krockar" eller att något "äter" processorkraft, bägge "fryser" datorn.

 

Milla

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

tusen tack, provade ad-aware och rensade en del. Nu har den varit igång en timma utan att frysa, jag sitter helspänd och ska jubla varje timme som går utan avbrott nu! :D

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Eftersom Ad-aware hittade en del så kan det kanske vara lämpligt att se om andra program hittar något som Ad-aware inte kan hitta. Andra bra gratis rensningsprogram för olika saker är Spybot S&D, Ewido, online-skanningar:

http://www.safer-networking.org/sv/index.html

http://www.ewido.net/en/download/

http://housecall.trendmicro.com/

http://www.pandasoftware.com/activescan/

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...