Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

TJOHO! Har fått in RH 5.2 på min Win98, MEN......


Patrich Björklund

Rekommendera Poster

Patrich Björklund

Har ett Rage IIc GT 8MB kort. Kör med Mach64 server, och får inte FULL skärm i XFree86! Har en FAST bild, men grafiken uppdateras dåligt. Den delas in i 3 skärmar klippta i vertikala staplar. VARFÖR??

 

Har en AOC 17" skärm med

100Mhz band freq. och

30-85 KHz Horisontal

50-130 Hz Vertikal

scanning fq.

 

Hur editera XF86Config så att jag får rätt monitor värden att gälla??? Någon?

Kollat i Monitor-doc'en. Men där finns inte min typ av värden. Eller är det grafikmotorn?

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Patrich Björklund

Tackar så mycket! Ja jag har AGP och behöver no_* Har du flera sådana parametrar? Ska testa med SVGA servern. Men mitt kort finns med på listan av kort med Mach64-servern. Så det är något förvillande för mig...När jag kör XF86Setup och väljer min mus (PS/2 och /dev/psaux) fungerar inte musen i setupen (??) Däremot funkar X med mus om jag kör xf86config och väljer samma inställningar...Hmm.

 

Parametrarna skall in under grafikkortets sektion i config väl?

 

Tack för ditt svar iallafall! :-)

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Patrich Björklund

Japp du hade rätt om SVGA-servern. Det funkar GANSKA bra. Men...Det flimrar en del i höger kanterna. Försökte med xvid (eller vad progget heter) och stälal in en bättre sync, men har för knappa uppgifter/manualer på min monitor för det(?).

 

Ska göra några nya försök med XF86Setup. (Som jag fick fungera MED mus)... :-)

 

Ville bara tacka för hjälpen änn en gång Henry.

Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.



×
×
  • Skapa nytt...