Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Viket program är bäst för att titta på och spela in TV?


OskarraksO

Rekommendera Poster

Jag har ett "PCI TV tuner card with personal video recorder (PVR) functionality". Jag kör idag med Intervideo personal media center och deras DVR 3 och de är sådär.

Har nån några tips på andra program?

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Ett annat program som är populärt är MyTheatre ( http://www.dvbcore.com ). Det har stöd för plugins så att du kan använda ditt boxer-kort och se de kanaler du betalar för (om du har en kortläsare).

 

Något som kan vara avgörande för om du ska kunna använda andra programvaror (än den tillverkaren skickar med) är vilken typ av drivrutiner du har till ditt TV-kort.

Om du har såkallade BDA-drivrutiner så finns det många program du kan använda, bl a MyTheatre. Du kan vara tvungen att laddahem BDA-drivrutinerna från tillverkarens hemsida om det finns några, det är inte säkert de följer med kortet (Så var det för mej).

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Virtualdub är väldigt bra om du vill ha ett mer anvancerat program med många inställningar och bildbehandlingsmöjligheter för inspelning. Enda nackdelen är att originalversionen inte har någon timer.Men det finns en specialversion som har.

Virtualdub är dock inte så bra för tv tittande. Där passar MoreTV bättre.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...