Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Vaddå? Är det fel att köra i 200? =)


Guest elaktomte

Recommended Posts

Guest elaktomte

Petra Holmström: Jag kommer inte köra på dig i 130, om du inte åker på motorvägen förstås. :)

 

Erik G: Snuten kan inte ge mig böter för att jag cyklar i 35 på 30-väg. Det är bara att blåneka eftersom man inte har hastighetsmätare på cykeln. Om dom nu inte råkar sätta lasermätaren på cykeln (men det gör dom inte) eller åka bakom dig och filma (men det gör dom inte heller, eftersom dom koncentrerar sig på bilar). Då kan dom inte göra ett skit! :)

Hade dom inte använt laser på mig när jag åkte fast med bilen, så hade jag blånekat. :)

Inga bevis=inga böter eller indraget körkort.

 

Till Mattssons: När är du född? 1845? Ditt förslag om att få indraget körkort en månad för varje kilometer man kör för fort kommer aldrig att gå igenom, så du kan lägga ner dina käcka lagförslag!

 

//Petra L

Link to comment
Share on other sites

Erik Gustavsson1

 

Det är väl knappt de ger dig böter för 35 på 30 väg ens om du kör bil.. men klart, de är ju strängare vid 30, då det oftast finns särskilda skäl för 30-skyltning så som närheten till skola mm.

 

Kör du 130 på 110 väg, jag tänker inte hindra dig (annat än då du vill om och jag håller på att kör om.. men då behöver du ju bara "vänta" i ett par sekunder)

 

Du kan väl neka även m de använt laser, är det inte ditt ord mot polisens då? Eller har de någon form av bevis, ex foto?

 

mvh

ErikG

Link to comment
Share on other sites

Petra L,

 

Anledningen varför jag tycker det är fel att köra i 200 är att du riskerar andra trafikanter med din höga fart. Jag skiter fullkomligt om du kör ihjäl dig när du kör för fort, men du kan döda andra och det är totalt ansvarslöst!

 

Om du fått en nära vän dödad på grund av för höga farter (och då menar jag över tillåten hastighet) så kanske du också ändrar din syn på tillvaron.

 

Jag anser att fortkörare är potentiella mördare och det är inte mer än rätt att körkortet ryker och dryga böter!

 

 

/Petra

Link to comment
Share on other sites

Petra L.

 

Du verkar inte vara direkt påläst när det gäller trafikregler.

Det finns inga regler vad gäller hastigheter för cykel.

Vad gäller att blåneka vid trafikförseelse med två poliser som vittnen, är totalt lönlöst. Du har inte en chans. Två poliser i tjänst mot dig? Vad tror du?

 

Kör försiktigt.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

andy mc gregor1

bäste lame´r av slump fick jag syn på detta inlägg. måste göra dig väldigt besviken ! vara sig du cyklar eller åker bil är du - enligt lag - skyldig att följa gällande hasighetsbegränsning.

 

tjena

mc gregor

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...