Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Föra över info från Palm till Pocket PC?


MattiasN

Recommended Posts

Jag har en Palm III, men funderar starkt på att köpa en Compaq Ipaq Pocket PC när den anländer till Sverige. Jag undrar därför hur smidigt det är att föra över information såsom adresser och anteckningar från Palm till en Pocket PC-maskin? Man vill ju helst inte sitta en halv dag och skriva in all sin information i sin nya Ppc-handdator, då är det ju smidigare att köpa en Palm igen.

 

// Mattias

Link to comment
Share on other sites

Enklast är om du redan kopplat din Palm till din PC och synkar kontakter, kalender etc. Då förs all denna info över automatiskt till Pocket PC'n vid installationen av ActiveSync.

 

-Andy.

Link to comment
Share on other sites

Tack för svaret!

 

Alltså, om man har all information från sin Palm i Palm-mappen på hårddisken så räcker det att synca sin nya Pocket PC "som vanligt" för att få in ALL information (förutom spel och hacks)?! Detta innebär ju att man både kan ha en palm och en Pocket PC och använda var och en av dem när man känner för det och ändå hålla båda uppdaterade genom syncning. Med andra ord så är HotSync och ActiveSync kompatibla med varandra. Eller har jag fel?

 

Det verkar ju nästan för smidigt för att vara sant. :)

 

// Mattias

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...