Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rebootar.. om och om igen...


doh

Rekommendera Poster

formaterade nyss om en dator och la in win XP

allt funkar bra tills jag har kör windos update och de vill att jag ska starta om datorn när jag startar om datorn så kommer den så pass långt att den laddar windows, sen blir det bluescreen å den rebootar igen... ARGH!

:(

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Jag har liknande problem, fast jag hinner inte riktigt installera hela xp innan allt startar om och hamnar i någon form av reboot loop var 5:e sekund. Har AMD processor och tror att det är detta som spökar då jag aldrig haft något problem tidigare med alla mina Intel burkar. Kan vara något med minnet, har hört att AMD är extra kinkigt med minnen.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Testa datorns minne kan man göra med programmet här:

http://memtest86.com/

Skrivs antingen till en diskett (Pre-compiled Memtest) eller en CD (Memtest ISO image zip) enligt anvisningarna på sidan som man sedan startar datorn från (så det behövs ingen fungerande Windows).

 

Ett annat vanligt problem vid blåskärmar är problem med hårddisken. Tillverkarna av hårddiskar brukar ha testprogram att ladda ner från sina webbplatser. En del av dem finns även samlade på denna nedladdningsbara CD (som även innehåller minnesttestprogram):

http://ultimatebootcd.com/

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...