Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Intel och Mac = Windows?


Kalinka

Recommended Posts

Tjena!

 

Jag har nagra fragor rorande Intelsamarbetet som Apple ska ha...

 

Nar kommer de forsta datorerna med intelprocessor komma?

 

Och framforallt. Kommer det ga att installera OSX och Windows pa macen da? Det vore ju underbart att kunna ha tva partittioner med de bada giganterna...

 

TACK*1000

 

Link to comment
Share on other sites

Mattias Falk

Dom har sagt att dom ska komma om c:a ett år men enligt the inquirer ( http://theinquirer.net ) så försöker dom att få ut dom tidigare.

 

Det ska enligt intel och apple inte gå att köra windows på de nya macarna men på de utvecklingskit som apple har skickat ut till utvecklare så har det fungerat. ed andra ord så är det ganska stor chans att någon kommer att komma på ett sätt att köra xp på dom eller osx på en vanlig pc.

 

//Mattias

 

Link to comment
Share on other sites

Gunnar Dahlström

Det Apple har sagt är att dom inte kommer att hindra att man kör windows på mac-hårdvara men att dom motsätter (hur vet ingen) att man skall kunna köra MacOS X på pc-hårdvara.

 

Man bör också tänka på att Apple inte säger X86 processor utan Intel processor så vilken processor som kommer att finnas i maskinerna när dom släpps vet ingen.

 

Iofs så är dom maskinerna som utvecklarna kan hyra/låna av Apple P4 maskiner, vilka enligt uppgift av dom som testat snabbare än en dual G5 maskin! Ex. så bootar MacOS X på under 10sekunder på intel maskinen.

 

[inlägget ändrat 2005-07-15 10:52:00 av Gunnar Dahlström]

Link to comment
Share on other sites

Iofs så är dom maskinerna som utvecklarna kan hyra/låna av Apple P4 maskiner, vilka enligt uppgift av dom som testat snabbare än en dual G5 maskin!

 

Är det inte lite märkligt att just en dual G5 "sparkade skiten" ur allt vad PC-världen hade att komma med på Apples demo när G5 släpptes? ;)

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.×
×
  • Create New...