Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Någon som vet något om webbhotellen nämda nedan?


hostname81

Rekommendera Poster

hostname81

Någon som har erfarenhet av webhotellen, web10.se, oderland.nu eller b-one.net?

Vill ha era synpunkter på dessa webhotell, både positiva och negativa.

Tacksam för svar.

//Pontus

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Testa sökmotorn.

 

web10 har gett mig ett långt ifrån seriöst intryck, de verkar passa hyffsat bra in i storyn på idg för ett par veckor sedan även om de inte omnämns, en helt klart läsvärd artikel.

http://www.idg.se/ArticlePages/20050504131424_IDG.se196.dbp.asp

 

Vad gäller B-one finns det de som är nöjda men efter vad som hände med Christersson skulle inte jag våga chansa: http://www.christersson.org/index.php?page=bone

 

Det enda lågprishotell som jag faktiskt bara hört gott om är cliche (http://www.cliche.se) så tills någon berättar om motsatsen för mig (jag har inte testat dem) så tänker jag fortsätta att tro att de är undantaget som bekräftar regeln att man får vad man betalar för.

 

http://www.levonline.se/ är helt klart de bästa jag testat (det här kan ses som reklam men jag har inget annat att göra med dem än att jag är kund och jag får bara kickback om någon ny kund hänvisar till mig med uppgifter som inte finns att hitta på eforum).

 

 

[inlägget ändrat 2005-05-27 10:57:31 av fhe]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Du har ju varit här ett tag så du borde känna till Eforums sökfunktion, sök på ett av namnen och du kan hitta många inlägg.

Bara om b-one.net finns det 17 inlägg det senaste året.

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

hostname81

Vad gäller cliche hittade jag följande när jag sökte och de var inte så höga betyg om cliche.

http://www.cint.se/Sweden/asp20/Leaf.asp?id=79351

men iofs så fick det webbhotell jag använder till en förenings hemsida också dåligt betyg men för mig fungerqar det klockrent men tror att jag väljer oderland.nu kanske.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Cint i allmänhet verkar mest vara en klagomur så jag brukar oftast inte bry mig om vad som står där utan begränsa mig till vad folk säger i kombination med det intryck jag får av deras förmåga att avgöra kvaliteten.

 

Nästan alla klagomål jag hör från folk som skaffat bra webbhotell (levonline, loopia osv) handlar om att missnöje med att php/cgi/asp "inte fungerar" för att kunden inte fattat hur man konfigurerar det samt kräver att webbhotellet ska leka gratiskonsulter.

 

När det gäller de hotell som är billigare än vad som är möjligt om man ska ha kvalitet (helt enkelt för att datorkraft och nät kostar pengar) så handlar det nästan uteslutande om att de upphör att existera, stänger konton godtyckligt för att de tycker att kundens "fria trafik" var för hög, håller fast domäner när kunden vill flytta till annat hotell eller för all del fortsätter fakturera i all evighet utan att kunden kan kontakta dem och klaga.

 

Av ovanstående vet jag vad jag föredrar.

 

1, 10 eller 100kr om året räcker inte för att driva ett webbhotell med acceptabel service, det är så enkelt. Jag vet inte hur cliche lyckas men jag antar att de tjänar pengar på nåt annat (alternativt har lyckats hålla sina katastrofer relativt hemliga :) ).

 

Faktum är att jag är lite sugen på att testa cliche själv men jag kan inte komma på till vad, jag vill inte riktigt rekommendera dem förrän jag har egen erfarenhet av dem.

 

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...