Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ominstallation/reparation av IE 6


Cytech

Rekommendera Poster

 

[EDIT 050523 10:25]

Lyckades inte få igång ominstallationen, men fick rätt på både IE och OE efter diverse tricksande fram och tillbaka och körning med chkdsk.. :) Så ärendet är avslutat :)

 

 

 

 

Har problem med både webbläsaren (går inte att surfa alls, står och söker en stund, sen får man upp ett meddelande om att något blev fel vid mottagning av sidan) och Outlook Express (när man ska visa ett mail får man upp ett meddelande om att det inte finns tillräckligt med minne för det).

 

Har försökt på ett antal olika sätt att installera om Internet Explorer 6, men inte fått nåt att funka. Får hela tiden meddelandet om att det finns en nyare version installerad. Testat enl instruktionerna på http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;sv;318378 utan någon framgång. Datorn har WinXP SP2 (+ alla uppdateringar efter det).

 

Felet uppkom i samband med installation av SPCS Administration, då det också dök upp massa felmeddelande i loggboken att det finns felaktiga block på en av enheterna (dock inte den enhet som Program mappen finns på).

 

Någon som vet några andra sätt att installera om IE? Eller är det ominstallation av WinXP som gäller?

 

:):):):):):):)

[inlägget ändrat 2005-05-23 10:27:23 av Cytech]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Arkiverat

Det här ämnet är nu arkiverat och är stängt för ytterligare svar.

×
×
  • Skapa nytt...